Lubcon

 

 

Velkommen til hjemmesiden for specialsmøremidler fra Lubcon

 

Lubcon (Lubricant Consult GmbH) er A.H International A/S leverandør af specialsmøremidler. LUBCON har smøremidler til enhver applikation. Produktprogrammet fra Lubcon er meget stort så har du spørgsmål til hvilket produkt, der er mest velegnet til din applikation er du meget velkommen til at henvende dig til vores Svend Sommer på enten telefon 75 50 11 00 eller pr. mail: ssk@ahi.dk

 

På hjemmesiden kan du finde tekniske datablade på de fleste Lubcon produkter. Lubcon har også et program indenfor levnedsmiddelgodkendte smøremidler med NSF H1 godkendelser. Du kan læse mere om NSF her: NSF godkendte Lubcon produkter.

 

 

 

 

Smøreintervaller ændret fra dagligt til op til 11 uger!

Formværkstedet hos en stor dansk legetøjs-producent fik en god idé. Den idé fik lov til at udvikle sig og gå hele den lange vej gennem systemet med test og godkendelser. Den endte ud med en succes og en besparelse for virksomheden på 6,2 millioner kr. årligt. Ideen gik ud på at nedbringe smøreintervallerne ved at skifte til et nyt special smøremiddel fra Lubcon. Smøreintervaller ændret fra dagligt til op til 11 uger!

 

Moderne produktionslokaler

Den permanente ekspansion og konstante modernisering samt investering i nye maskiner i Lubcons produktionslokaler gør dem i stand til kontinuerligt at optimere produktionsprocesserne. De fleste olier og fedter er på syntetisk basis, men Lubcon producerer også højkvalitative smøremidler på mineralsk basis. Netop fordi Lubcon har så fleksible produktionsprocesser er det muligt at udarbejde skræddersyede smøreløsninger.

 

 

 

Gå til webshop