PELOX

 

 

 

Pelox Bejdse produkter

 

 

 

Din ekspert i overfladebehandling og bejdsning af rustfri stål og andre metaller.

Pelox har udviklet en række produkter til bejdsning af rustfri stål og andre metaller.

Herunder bejdsepasta - også kaldet penselbejdse - og spraybejdse til påsprøjtning på metaloverflader.

Ligeledes kan vi elektropolere og bejdse.

 

Pelox er førende på det danske marked hvad angår overfladebehandling af metaller.

Det brede produktprogram byder på bejdsemidler - både dyppebejdse, spraybejdse og bejdsepasta - og rengøringsmidler til metaller.

Pelox er et tysk firma, som blev grundlagt i 1956. Pelox har lige fra den spæde start udvidet deres produktprogram, samt løbende videreudviklet deres produkter, så de lever op til de strenge miljøkrav. Som det førende mærke på det danske marked, kan Pelox tilbyde et bredt sortiment til overfladebehandling af metaller. Derudover har Pelox deres eget laboratorium, hvori deres produktudvikling foregår.

Der er også mulighed for at sende prøver fra f.eks. et bejdsekar, hvor virkningen af bejdsen ikke længere er optimal. Pelox kan analysere prøven og fortælle hvad der skal tages af eller hældes i karet, for at det igen har sin optimale virkning. Dette betyder mindre spild for virksomheden, idet at man ikke behøver udskifte hele indholdet.

Den kemiske behandling med Pelox bejdseprodukter bruges i forbindelse med rengøring, afsyring, bejdsning, rustbeskyttelse, passivering af metaller som rustfrit stål, aluminium, kobber mm.

 

 

Pelox produkter kan smøres på metaloverfladen med pensel eller påsprøjtes overfladen. Emnerne kan også dyppes i kar. Den grundlæggende fremgangsmåde er, at bejdsemidlet påføres metallet, og alt efter metallet skal bejdsen sidde på metallet fra 10 min til 4 timer. Dernæst skal metaloverfladen rengøres grundigt med koldt højtryksvand - helst ved 160 bar.